Καλαμποκόπιτα με χοιρινό κιμά

Καλαμποκόπιτα με χοιρινό κιμά

Πίτες με αλεύρι καλαμποκιού

Πίτες με αλεύρι καλαμποκιού

Χρόνος
Μερίδες
Προετοιμασία

Τσιγαρίζουμε χοιρινό κιμά μαζί με λίγο ψιλοκομμένο κρεμμύδι.

Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, κύμινο, τσίλι, ψιλοκομμένη ντομάτα & χρωματιστές πιπεριές.

Τέλος, προσθέτουμε τριμμένο τυρί & φασόλια κόκκινα.

Ζεσταίνουμε 4 Πίτες με αλεύρι καλαμποκιού ELVIART και τις γεμίζουμε με 2 – 3 κουταλιές από τη γέμισή μας.

Σερβίρουμε με γιαούρτι.

Κοινοποιήστε τη συνταγή
error: Content is protected !!