Εταιρία

Πρώτο Θέμα η ELVIART

Στο τεύχος της Κυριακής 4ης Αυγούστου φιλοξενήθηκε συνέντευξη του κ. Μάριου Καλοϊδά.

Προφίλ

Η ELVIART ΑΒΕΕ εξειδικεύεται στην παραγωγή πίτας για σουβλάκια με δυναμική παρουσία στον κλάδο, παρουσία που ξεκίνησε το 1952 στο εργαστήριο παραγωγής του Γεωργίου Καλοϊδά και συνεχίζεται σήμερα στη βιομηχανική μονάδα της εταιρίας στον Ασπρόπυργο, Αττικής.

Κατέχοντας σήμερα την πρώτη θέση του κλάδου στην Ελλάδα τόσο σε μερίδιο αγοράς όσο και σε αριθμό εργαζομένων, η εταιρεία δεν έχασε ποτέ τα σκήπτρα στην εγχώρια αγορά αλλά και σε αυτή του εξωτερικού. Τα προϊόντα της ELVIART ξεκίνησαν να εξάγονται στην Ευρώπη στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

Το όραμα

Σκοπός της εταιρίας είναι να παραμείνει στην κορυφή της αγοράς, παρέχοντας στους καταναλωτές τη νοστιμότερη πίτα για σουβλάκι. Για 60 χρόνια η ELVIART το καταφέρνει αυτό μέσα από τη συνεχή προσπάθεια για βελτίωση, τις υψηλές επενδύσεις σε τεχνολογία και τεχνογνωσία και κυρίως το μεράκι των ανθρώπων της για τη δημιουργία της «τέλειας πίτας».

Χάρη στην επάνδρωση με εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό και την επένδυση σε τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, η ELVIART θα συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή του κλάδου και να παρέχει υψηλότατης ποιότητας προϊόντα σε μια αγορά που παρουσιάζει συνεχόμενη αύξηση ζήτησης τα τελευταία χρόνια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Τα προϊόντα

Πέρα από την κλασσική Ελληνική πίτα για σουβλάκι, η εταιρία έχει εμπλουτίσει τη γκάμα προϊόντων της και με άλλα προϊόντα ζύμης, όπως πίτα κυπριακή, τετράγωνη, ολικής άλεσης και βάση πίτσας.

Πού μπορούν να βρεθούν…

Οι πίτες της ELVIART σερβίρονται σε ψητοπωλεία και εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και σε Ελληνικά –και όχι μόνο- εστιατόρια ή ψητοπωλεία που δραστηριοποιούνται σε χώρες του εξωτερικού.

Τα προϊόντα της ELVIART βρίσκονται στα ράφια των super markets της Αττικής καθώς παραδίδονται καθημερινά, ολόφρεσκα μέσω του ιδιόκτητου στόλου εμπορικών οχημάτων της εταιρίας. Στα super markets εκτός Αττικής (σε Ελλάδα και Ευρώπη) τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται σε κατεψυγμένη μορφή, με διάρκεια ζωής 12 μηνών.